Társasházkezelés a 13. kerületben

Szolgáltatásainkkal elérjük, hogy az általunk kezelt társasházak gazdaságosan üzemeltethetőek.

Költségek racionalizálása

Tapasztalatunk szerint jó gazdálkodással és a piacon meglévő szolgáltatások optimalizálásával 2000‑5000 Ft közötti megtakarítás érhető el a közös költség befizetéseknél, ami ebben a nehéz gazdasági helyzetben megkönnyíti a tulajdonostársak mindennapi megélhetését.

Könyvelés

A törvényi szabályozásnak megfelelően precíz és pontos könyvelést végzünk, melynek végrehajtását könyvvizsgáló ellenőrzi. Ezáltal tevékenységünkről áttekinthető és megbízható elszámolást tudunk a társasházi tulajdonostársak számára biztosítani.

Kintlévőség kezelés

Egyes társasházak komoly pénzügyi nehézségekkel küzdenek a nem fizető tulajdonostársak miatt. A Társasházakra a sortartásos kezesség szabályai vonatkoznak, vagyis, az adósság rendezéséig, az érintett Társasháznak kötelessége a meglévő vagyonból a költségeket finanszíroznia, megelőlegeznie. Ezért a többi tulajdonostárs finanszírozza az elmaradásokat. Ennek a problémának a kezelése fontos számunkra. A lehető leggyorsabban, a törvényi szabályzók betartása mellett, jogi útra tereljük a nem fizető tulajdonosok ügyét.

Együttműködés

Célunk a folyamatos együttműködés kialakítása a tulajdonostársakkal és a számvizsgáló bizottsággal. Megítélésünk szerint a problémák kezeléséhez ismernünk kell a társasházban kialakult álláspontokat, hiszen csak így lehet megfelelő és kompromisszum kész megoldásokat nyújtani.

Pályázati és hitellehetőségek

A folyamatos karbantartás és a felújítás gazdaságossá tételéhez elengedhetetlen a pályázati lehetőségek ismerete, pályázatok benyújtása. Ezt szem előtt tartva rendszeres kapcsolatban állunk a helyi önkormányzattal és figyelemmel kísérjük az állam által biztosított lehetőségeket is.
A megtakarítások segítségével, az állami támogatásokat igénybe véve, szinte kamatmentesen érhetők el pénzügyi források, amennyiben nagyobb beruházásra, fejlesztésre kerül sor. Ezért naprakész banki ajánlatokkal segítünk a legoptimálisabb és költséghatékony lehetőségek kialakításában. A pályázati és a banki lehetőségeket összekapcsolva Társasházuk megújításában a legoptimálisabb lehetőségeket nyújtjuk az Önök számára.

Árajánlatkérés

Hívjon minket bizalommal a +36 30 691 - 0126 telefonszámon, és szívesen állunk rendelkezésére.